finance & control financiele ondersteuning AO/IC Interim controller Auditing en Controlling Op zoek naar en Interim Registeraccountant neem de contact op met LSCO Support voor de beschikbaarheid van een interim Risisteraccountant.

Diensten

Auditing en Controlling


Informatie en zeker financiŽle informatie speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties. Een interne audit kan hierbij waarde toevoegen aan de betrouwbaarheid van de informatie door deze te toetsen aan normen zoals aan de wet- en regelgeving. LSCO Support beschikt over de accountancy kennis om dergelijke opdrachten snel en effectief te kunnen uitvoeren.

Daarnaast kan LSCO Support ook het gereed maken van balansdossiers voor accountantscontrole tijdelijk overnemen of mensen opleiden en begeleiden om de voorbereiding van de balansdossiers zelf uit te voeren.

LSCO Support heeft de kennis en ervaring in huis om te adviseren en leiding te geven bij de uitvoering van planning en control taken. Denkt u hierbij aan de periodieke rapportage, begrotingsinstrumenten en voorbereiden jaarrekeningen.

Voor details klik hiernaast op onderwerp.
Auditor Controller

Ondersteuning financiŽle bedrijfsvoering


Voor het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment is een goede financiŽle bedrijfsvoering van belang. Soms zijn er momenten waarop u ondersteuning kunt gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u periodieke rapportages of jaarrekening moet opleveren, maar even niet beschikt over voldoende capaciteit binnen uw organisatie.

LSCO Support ondersteunt u bij de continuÔteit en ontwikkeling van uw financiŽle bedrijfsvoering. Wij dragen graag bij aan een gezonde financiŽle bedrijfsvoering.

Voor details klik hiernaast op onderwerp.
FinanciŽle bedrijfsvoering

© 2008 www.lscosupport.com